ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 8ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποτελέσματα του 8ου Δρόμου Ζωής 

Για τα 14χιλ. μπορείτε να τα δείτε εδώ

Για τα 5χιλ. μπορείτε να τα δείτε εδώ

Για τα 1000μ. μπορείτε να τα δείτε εδώ

Για τα αποτελεσματα ανά κατηγοριά δείτε εδώ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ: https://ftt.gr/8os-dromos-zois-dimoy-agias-paraskeyis-2023-live-results/?fbclid=IwAR0a0uOCzHbcscsqU8Mrhex4aN7nqsxsz-xBm3CNbVunYsTPIOWWgJ7o1Mc

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.energyphotos.gr/event/ag-paraskevi-2023?fbclid=IwAR2znqvzU63S7Ofj6nQos63g5EplbHcIaZO18lXGiBTYdL_tZEs__xZFSPc

Συνέχεια ανάγνωσης

8ος Δρόμος Ζωής-ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2023

Το μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός στην πόλη μας, με πανελλαδική εμβέλεια, ο "8ος Δρόμος Ζωής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2023", πραγματοποιήθηκε επιτυχώς.

Ήταν μια μέρα γιορτής για τον μαζικό αθλητισμό στην πόλη μας, με πολύ μεγάλη συμμετοχή δρομέων (που ξεπέρασαν κατά πολύ τους 1.000) όλων των ηλικιών.

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια, σε όλους τους δρομείς, ενήλικες και παιδιά, για την συμμετοχή τους και το αθλητικό-αγωνιστικό τους φρόνημα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι νικητές όλων των κατηγοριών, του «7ου Δρόμου Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»

Στον «7ο Δρόμο Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022», μετείχαν χίλιοι (1000) περίπου δρομείς, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε τρεις διαδρομές: 14 χλμ (μεικτή, άσφαλτος-χώμα), 5 χλμ (άσφαλτος) και 1 χλμ (άσφαλτος, για παιδιά).

Πρώτος, στη γενική κατηγορία ανδρών 14 χλμ., τερμάτισε ο ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ της Myathlete TrailTeam με χρόνο 0:54:48, δεύτερος ο ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.) και της Santa RunningTeam με χρόνο 0:58:37 και τρίτος ο ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ της ομάδος Δρύοπες Γάσερ και Santa Running Team με χρόνο 1:00:15.

Συνέχεια ανάγνωσης

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ο «7ος Δρόμος Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»

Ο “7ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής- Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022”, ένας καθιερωμένος, ήδη από το 2013, αθλητικός θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.), σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

“6ος Δρόμος Ζωής του Δήμου της Αγίας Παρασκευής. Αναδεικνύοντας τον Υμηττό - 12 Μαΐου 2019”.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 6ος Δρόμος Ζωής του Δήμου της Αγίας Παρασκευής - Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2019”, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκευπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής, την υποστήριξη της Ομάδας SANTA RUNNING TEAM και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».

Συνέχεια ανάγνωσης

“5ος Δρόμος Ζωής του Δήμου της Αγίας Παρασκευής. Αναδεικνύοντας τον Υμηττό - 13 Μαΐου 2018”.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο “5ος Δρόμος Ζωής του Δήμου της Αγίας Παρασκευής - Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2018”, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.