Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), σας προσκαλεί να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο, με δυο μουσικές εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 8 μ.μ. στο ανοικτό θέατρο της κεντρικής πλατείας, "Από το δημοτικό στο ρεμπέτικο", με την εξαιρετική φωνή της συμπολίτισσάς μας Κατερίνας Κατσίγιαννη. Συμμετέχει, με χορευτικά τμήματα, το Παράρτημα Αγίας Παρασκευής του "Λυκείου των Ελληνίδων". Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννακόπουλου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων, 25-26-27 Φεβρουαρίου 2023

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ώρα 11 π.μ. κεντρική πλατεία, "Πάρτυ μασκέ" με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), για μεγάλους και παιδιά.

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, ώρα 11 π.μ., πλατεία "Μελίνα Μερκούρη", Κοντόπευκο, "Αποκριάτικο ξεφάντωμα", με παραδοσιακή μουσική, χορό, τραγούδια, έθιμα και κεράσματα. Διοργανώνουν οι Σύλλογοι: "Αλληλεγγύη για όλους", "Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης", "Επτανησίων", “Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων", "Λύκειον των Ελληνίδων", "Χοροταξιδευτές". Μικροί και μεγάλοι, μεταμφιεστείτε κι ελάτε!

Συνέχεια ανάγνωσης

"Χριστουγεννιάτικη Νύχτα", από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., από διάφορα σημεία της πόλεως θα ξεκινήσουν ΑηΒασίληδες με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία, συνοδευόμενη από την Δημοτική Φιλαρμονική.

Στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη συναυλία-πάρτυ με το συγκρότημα της Άννας Κατσούλη.

Συνέχεια ανάγνωσης

«2η Συνάντηση Φιλαρμονικών», μια εξαιρετική συναυλία

Η "2η Συνάντηση Φιλαρμονικών", που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), άφησε το μουσικό στίγμα της στο Κοντόπευκο της Αγίας Παρασκευής, με τρεις εξαιρετικές Φιλαρμονικές Ορχήστρες, των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής (με την σειρά που εμφανίσθηκαν).

Συνέχεια ανάγνωσης

"2η Συνάντηση Φιλαρμονικών", από τον ΠΑΟΔΑΠ

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στις 8 μ.μ. στην πλατεία "Μελίνα Μερκούρη" (Πεντέλης 30, Κοντόπευκο, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα), η "2η Συνάντηση Φιλαρμονικών".
Τρεις εξαιρετικές Φιλαρμονικές, των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής, θα μας χαρίσουν μια βραδιά με ποικίλη μουσική και τραγούδια.
Τις Φιλαρμονικές διευθύνουν οι Μαέστροι Αρχιμουσικοί Γιώργος Καλούδης, Αντώνης Βαβλουσάκης και Ξενοφών Τζανίνης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η «1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Περατώθηκε η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και διήρκεσε από τις 14 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Συμμετείχαν κατά σειρά:

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου, την οποία διηύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Γιώργος Καλούδης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η «1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) θεσμοθέτησε από φέτος την ετήσια εκδήλωση με τίτλο «Συνάντηση Φιλαρμονικών». Η Δημοτική Φιλαρμονική ορχήστρα του ΠΑΟΔΑΠ θα συναντάται στην πόλη μας με Φιλαρμονικές Ορχήστρες από άλλους Δήμους της Ελλάδος, προσφέροντας στους συμπολίτες μας μουσικές βραδιές υψηλού επιπέδου.

Η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών», έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλεως μας από 14 έως και 17 Σεπτεμβρίου. Θα συμμετέχουν οι Δημοτικές Φιλαρμονικές των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Μαρκοπούλου, Καλλιθέας και Αγίας Παρασκευής, με έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.