• Αρχική
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΝΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Πρόγραμμα Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»: Έναρξη στις 12 Ιουλίου 2023

Στις 12 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 μ.μ., ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ", στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. 

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΑΙΝΙΑ: Ο Βούδας Λιποθύμησε Από Ντροπή

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής συμμετέχει στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022 του Δήμου με την προβολή της ταινίας

«Ο Βούδας Λιποθύμησε Από Ντροπή» την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 8μμ στο Πέτρινο Κτήριο, Πολιτιστικό/Αθλητικό Πάρκο «Στ.Κώτσης», Σπάρτης 1.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρόγραμμα Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»: Έναρξη στις 13 Ιουλίου 2022

Στις 13 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 μ.μ., ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ", στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Την εναρκτήρια ημέρα, θα προβληθεί (σε μια μόνο προβολή) η ταινία "1922", του Νίκου Κούνδουρου, ως αφιέρωμα στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Συνέχεια ανάγνωσης

Έναρξη κινηματογραφικών προβολών, του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ» από 16 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2022

Ξεκίνησαν οι κινηματογραφικές προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», στο παράρτημά του στον Παράδεισο Κοντοπεύκου (7ο Δημοτικό Σχολείου, Λυκούργου και Αρτέμονος). Το παράρτημα Κοντοπεύκου, δημιουργήθηκε φέτος και ευελπιστούμε ότι θα τύχει μεγάλης αποδοχής από τους κατοίκους, δεσμευόμαστε δε ότι θα τον εξελίξουμε σε υψηλής ποιότητος, από άποψη υποδομών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος "ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ", φέτος και στο Κοντόπευκο

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα υλοποιήσει φέτος την επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής, να λειτουργήσει παράρτημα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου "Θανάσης Βέγγος" και στο Κοντόπευκο.

Οι κινηματογραφικές προβολές, θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου (Λυκούργου και Αρτέμωνος), από την Πέμπτη 16 Ιουνίου έως την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022. Οι προβολές θα συνεχισθούν στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7), από την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ, ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων του ΠΑΟΔΑΠ για παιδιά, στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021.
Το τριήμερο περιλάμβανε Θέατρο Σκιών (καραγκιόζη), προβολή παιδικής ταινίας και θεατρική παράσταση με θέμα την Επανάσταση του 1821. Τις εκδηλώσεις παρακαλούθησε αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Ο ΠΑΟΔΑΠ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον, με διάφορους τρόπους, την προσπάθεια να προσεγγίσουν τα παιδιά τις διάφορες εκφάνσεις του πολιτισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει ένα τριήμερο πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για παιδιά στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

*Θέατρο Σκιών «Ο καραγκιόζης και το μαγεμένο δέντρο», μια ιστορία με περιβαλλοντικές ευαισθησίες: Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ώρα 8 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας.

*Παιδική ταινία «Επικίνδυνες ψαρικές αποστολές», μια διασκεδαστική ιστορία: Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ώρα 8 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Την 1η Σεπτεμβίου 2021, έληξε η φετινή θερινή κινηματογραφική περίοδος του Δημοτικού μας Κινηματογράφου, στον χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 90 προβολές ταινιών, εκ των οποίων 12 ήταν παιδικές και 7 ήταν ταινίες που προέβαλε η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής. Ο Κινηματογράφος φέτος διέθετε μεγαλύτερη και σταθερή οθόνη, 7Χ4 μ. (πέρυσι, πρώτο χρόνο λειτουργίας στο νέο χώρο, ήταν φουσκωτή 6Χ3 μ.) και μηχανή προβολής με καλύτερη ανάλυση.

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.