Οι Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του ΠΑΟΔΑΠ

Με δυο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, στις 17 Δεκεμβρίου, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έκλεισε τον κύκλο των πολιτιστικών του εκδηλώσεων του για το έτος 2023.

Η πρώτη, του Δημοτικού μας Ωδείου, οι μαθητές του οποίου παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μιούζικαλ, κάνοντας τους γονείς τους και όλους εμάς υπερήφανους τόσο για τα παιδιά όσο και για το εκπαιδευτικό προσωπικό. Να σημειώσω ότι το Ωδείο μας είναι η πολιτιστική δομή μας που γνώρισε ιδιαίτερη άνθηση κατά τα έτη 2019-2023, αφού οι 250 μαθητές του της περιόδου 2018-2019 αυξήθηκαν στους 520 για την περίοδο 2023-2024. Αυτό οφείλεται στο γεγονός αφ΄ενός ότι από την πλευρά της διοικήσεως ανακαινίσαμε πλήρως τις εγκαταστάσεις μας, δημιουργήσαμε νέες, δείξαμε εξωστρέφεια και εμπλουτίσαμε τα προγράμματά μας και αφ΄ετέρου στην εξαιρετική ποιότητα του εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού που επιλέξαμε, στους οποίους οφείλονται θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κυρία Χριστίνα Γεωργοπούλου, η οποία τα χρόνια αυτά ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, με νέες ιδέες και προτάσεις και επιδεικνύοντας ιδιαίτερες ικανότητες στην οργάνωση και εξέλιξη του Ωδείου μας.

Η δεύτερη της Μεικτής Χορωδίας μας, με Διευθυντή τον κ. Χρήστο Κουτσονίκα, της Μεικτής Χορωδίας "Φιλαρμονία-Χριστόφορος Ιωάννου", με Διευθύντρια την κα Γιώτα Σανγβινάτσου και της Χορωδίας "Eklipsis-Vocal Ensemble", με Διευθυντή τον κ. Ματθαίο Λεγάκη, που απέδωσαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας αυτής, τιμήθηκε από τον Δήμο μας ο Διευθυντής της Μεικτής Χορωδίας μας Μαέστρος κύριος Χρήστος Κουτσονίκας, για τα 20 χρόνια προσφοράς του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλεώς μας.

Ο κ. Χρήστος Κουτσονίκας, συγκρότησε την Μεικτή Χορωδία μας το 2003 και, στα 20 χρόνια που την διευθύνει, εκπροσώπησε επαξίως τον Δήμο μας σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για την δουλειά του, που τιμούν τον ίδιο, την Χορωδία και τον Δήμο μας. Εύχομαι για πολλά ακόμη χρόνια να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά του.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

n

1n

2n

3n

4nth

5nth

6n

7n

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.