• Αρχική
  • ΧΟΡΩΔΙΕΣ
  • ΝΕΑ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

Οι Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του ΠΑΟΔΑΠ

Με δυο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, στις 17 Δεκεμβρίου, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έκλεισε τον κύκλο των πολιτιστικών του εκδηλώσεων του για το έτος 2023.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διήμερο Συναυλιών Θρησκευτικής Μουσικής

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει Διήμερο Συναυλιών Θρησκευτικής Μουσικής, εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος και του Αγίου Πάσχα. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7), την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023.

Συνέχεια ανάγνωσης

Θρησκευτική Πασχαλινή Συναυλία, από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), διοργανώνει Θρησκευτική Πασχαλινή Συναυλία, με την Μεικτή Χορωδία του και την Χορωδία Αγίου Σπυρίδωνος Παγκρατίου, την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού.

Τις Χορωδίες διευθύνουν οι μαέστροι Χρήστος Κουτσονίκας και Κωνσταντίνος Βαγενάς, αντιστοίχως.

Στο εκκλησιαστικό όργανο, ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΜΕΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ, ΣΤΟ 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΣΑ

   Μια ακόμη πολιτιστική δομή του ΠΑΟΔΑΠ, με πανελλαδική και διεθνή διαχρονική καταξίωση, η Μεικτή Χορωδία μας, συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως της διοργανώτριας Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το Φεστιβάλ, έλαβε χώρα στο "Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας", στην Αθήνα, χθες βράδυ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η Μικτή Χορωδία του ΠΑΟΔΑΠ συμμετέχει στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών.

Το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών της Χορωδίας ΔΣΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00, στο «Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας», επί της οδού Ακαδημίας 59 στην Αθήνα.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Η Μεικτή Χορωδία του Πολιτισμικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής –ΠΑΟΔΑΠ διοργανώνει εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το έτος 2020 την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, στις 8.30 μμ, στο εστιατόριο «Στης Έλλης» (Αγίας Τριάδος 57).

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 8ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 Η Μικτή Χορωδία του ΠΑΟΔΑΠ συμμετέχει στο 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ την Κυριακή 20 Οκτωμβρίου 2019, στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφιασιάς (Διονύσου και Μυρσίνης). Την εκδήλωση διοργανώνει το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΟΥΣΗΓΕΤΗΣ».

Συνέχεια ανάγνωσης

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.